HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele SÂMBĂTĂ

301
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele SÂMBĂTĂ - logohoroscop-1674838561.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vezi anturajul ca pe o sursă de probleme sau, cel puțin, de piedici în calea unor planuri de-ale tale. Este doar o impresie negativă pe care ar trebui să o ignori.

Taur: Ești înclinat către gânduri pesimiste și planuri conforme cu acestea, dar pierderea va fi numai a ta. Este o ocazie bună să exersezi ca să vezi și partea bună din orice.

Gemeni: Ai tendința de a disprețui tot ce ți se promite din familie sau ce ai putea obține, dacă ai fi mai ambițios pe plan profesional. De fapt, te aperi împotriva unor reproșuri acide.

Rac: Ești tentat să te impui în fața celor din familie din motive care ți se par logice, dar pe care ceilalți nu le cunosc. Chiar dacă te vei simți vulnerabil, tot ar trebui să discuți totul cu ei.

Leu: Consideri că din cauza unor prieteni falși ai ajuns într-o situație complicată, din care nici nu știi exact cum vei ieși. Poate că ai avut și tu o contribuție la aceste complicații.

Fecioară: Poate că ți-ar plăcea să fie altfel, să ai relații mai frumoase cu cei dragi sau să fie așa cum erau mai demult. Numai că nostalgia nu te ajută cu nimic.

Balanță: Poți bănui că dincolo de privirile tale directe se petrec tot felul de lucruri, dar nu îți folosește la nimic să speculezi prea mult pe această temă.

Scorpion: Ai impresia, greșită, că vei rezolva mai ușor problemele de la serviciu dacă îți impui părerea și refuzi să asculți ce au de spus ceilalți.

Săgetător: Ești în formă, dar nu te motivează ceea ce ai de făcut ca să depui eforturile de care ai fi în stare. Poate dacă ți-ai găsi ceva de făcut care să te atragă, ar fi mai bine.

Capricorn: Sunt posibile divergențe cu cei din mediul de la serviciu, fără a se ajunge la o soluție. Este important să faci efortul necesar pentru a te concentra pe ceea ce contează.

Vărsător: Oscilezi până obosești între a da curs unor invitații și a le refuza. Dacă vei porni de la ideea că există și dezavantaje în orice, te vei decide mai ușor.

Pești: Te încurci singur în propriile dorințe, mai ales cele care așteaptă de mai mult timp să se împlinească. Te poți elibera din acest labirint interior, e de ajuns să vrei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Iată ce prezic astrele ASTĂZI
Vineri, 04 Noiembrie 2022
Stire din Fun : HOROSCOP. Ce prezic astrele astăzi
Pagina a fost generata in 0.7035 secunde