HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI

496
HOROSCOPUL ZILEI. Ce prezic astrele VINERI - logohoroscop-1713465976.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sfaturile tale nu sunt văzute cu ochi buni, mai ales atunci când cei din jur consideră că intenţiile sunt să desconsideri munca în echipă. Ei spun că eşti prea egocentrist, dar tu nu te consideri deloc aşa.

Taur: Atenţia ta este captată de o persoană foarte tonică şi cu chef de viaţă. Dacă ai putea să fii şi tu la fel, viaţa nu ţi s-ar mai părea atât de grea şi nedreaptă. Uneori, ai tendinţa să exagerezi lucrurile.

Gemeni: Minunile care se petrec în fiecare zi în viaţa ta îţi dau energia necesară să mergi mai departe indiferent de greutăţile prin care treci. Ai învăţat să controlezi emoţiile negative atât de eficient încât parcă nu ar exista.

Rac: A fost un drum lung şi anevoios până ai reuşit să ajungi aici prin propriile puteri, dar satisfacţia imensă pe care o ai este răsplata pe care ai aşteptat-o cu sufletul la gură. Acum poţi spune că ai mai bifat un punct pe lista ambiţiilor tale.

Leu: O colaborare importantă, care va aduce beneficii multiple în viaţa ta, este pe cale să se concretizeze. Nu da înapoi, nu te speria de provocări, pentru că eşti cel mai bun din toată echipa. Şi vei demonstra asta la finalul proiectului.

Fecioară: Banii sunt cea mai mare problemă cu care te confrunţi acum. Dar nu lipsa lor, ci faptul că îi gestionezi atât de defectuos îţi creează probleme. Stabilitatea financiară nu este punctul tău forte.

Balanţă: O informaţie eronată îţi strică ziua, dar nu te laşi înfrânt cu una cu două. O iei de la capăt mereu pentru că ştii că doar tu te poţi ajuta. Încearcă să fii mai relaxat.

Scorpion: Dacă vacanţa ta înseamnă doar stat la soare, eşti cel mai norocos om de pe pământ. Prietenii tăi au mult de lucru, iar tu eşti pus în situaţia de a te distra singur. Dar ţi-e bine aşa.

Săgetător: Minciunile pe care le-ai trăit în ultimul timp nu au făcut decât să te facă să vezi ce fel de oameni ai lângă tine. Ai mare grijă cui spui secrete, în curând s-ar putea să afli că mult prea multă lume a aflat prin ce treci.

Capricorn: Neînţelegerile din ultimul timp te-au făcut să îţi reprimi sentimentele şi să te închizi într-o lume numai a ta, din care nu vrei să ieşi sub nicio formă. Atitudinea ta este semnul că suferi mult.

Vărsător: Ai toate motivele să zâmbeşti. Veştile bune se ţin lanţ, ca să nu mai vorbim de o sumă de bani pe care o primeşti chiar de la primele ore ale dimineţii. Acum poţi afirma că eşti, în sfârşit, un om fericit!

Peşti: Bucuria pe care o împărtăşeşti azi cu cei dragi te încarcă cu energie şi te ajută să faci faţă unui stres cotidian care parcă ia amploare pe zi ce trece. Familia este ca o terapie pentru tine.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : Mai angajați zugravi?
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : Bulă revine din concediul medical
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : Motive de maximă mândrie!
Vineri, 19 Aprilie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Joi, 18 Aprilie 2024
Stire din Fun : Femeia şi lampa lui Aladdin
Joi, 18 Aprilie 2024
Stire din Fun : Aşa se fac afacerile!
Joi, 18 Aprilie 2024
Stire din Fun : BANCURI
Pagina a fost generata in 0.4505 secunde