Administrația locală a reabilitat complet Grădinița "Amicii" din municipiul Constanța

751
Administrația locală a reabilitat complet Grădinița
Grădinița cu program prelungit “Amicii” a fost modernizată, iar 360 preșcolari își vor desfășura activitățile educaționale în condiții optime, la standarde comparabile cu cele din Uniunea Europeană. Sălile de curs au fost dotate cu mobilier, au fost renovate cabinetul medical și bucătăria grădiniței. Lucrările s-au realizat în mod unitar pe întreaga clădire cu respectarea normelor referitoare la rezistență, stabilitate, securitate la incendiu, igienă și sănătate.

„Principalele lucrări de intervenție care s-au realizat asupra imobilului: termoizolarea fațadei și a acoperișului tip terasă; crearea unui spațiu adecvat pentru primirea și trierea preșcolarilor, la intrarea în clădire; dotări cu echipamente de specialitate; realizarea de 2 accese suplimentare în clădire pentru evacuarea eficientă a persoanelor; crearea/adaptarea intrărilor pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități și alte măsuri de dezvoltare durabilă; realizarea unei scări exterioare pe structura metalică destinată evacuării copiilor și a personalului de specialitate; reamenajarea grupurilor sanitare; recompartimentarea zonei de preparare a mesei în vederea eficientizării ei; amenajarea unui izolator cu grup sanitar propriu la parter, la intrarea principală după zona de triere preșcolari; înlocuirea completă a instalațiilor electrice, sanitare și termice. De asemenea, s-a amenajat un loc de joacă în suprafață de 200 mp, care este dotat cu leagăn, balansoar, tobogan, ansamblu de joacă, ansamblu minibaschet preșcolari, groapă de nisip, bancă de exterior”, au transmis reprezentanţii administraţiei publice din Constanţa.

Proiectul are o valoare de 6.057.289,73 lei și a fost realizat cu finanțare de la Uniunea Europeană prin POR.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5103 secunde