Administraţia locală din Mangalia menţine localitatea în topul oraşelor verzi

157
Administraţia locală din Mangalia menţine localitatea în topul oraşelor verzi - mangaliaspatiuverde-1660142148.jpg
Oraşul Mangalia deţine o suprafaţă destul de mare de spaţiu verde, iar acest lucru nu poate să fie decât benefic pentru locuitorii acestuia.

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, a făcut tot posibilul pentru ca din oraş să nu dispară verdeața şi iată că a reuşit să menţină Mangalia în topul oraşelor care deţin cel mai mult spaţiu verde.

„Conform datelor statistice oficiale, Mangalia se află în topul localităților cu cea mai mare suprafață de spațiu verde pe cap de locuitor, la nivel național. Eforturile noastre de a păstra și dezvolta această suprafață se reflectă și în noul Plan Urbanistic General al orașului nostru, Mangalia fiind printre putinele localități din țară cu un PUG reactualizat.

Strategia de dezvoltare, pe care am gândit-o pe termen lung, vizează atât prosperitatea locuitorilor, bazată pe investițiile care deja se fac în zonă, dar și creșterea calității vieții, prin exploatarea rațională a resurselor naturale și prioritizarea spațiilor verzi.

Contrar minciunilor lansate de unii așa-ziși politicieni locali, reușim să îmbinăm aceste două elemente și iată că rezultatele încep să apară, după cum reflectă și mass-media la nivel național”, a declarat Cristian Radu.

Pagina a fost generata in 0.419 secunde