Alina Gorghiu: "Colaborarea cu PSD, până acum, a adus stabilitate"

366
Alina Gorghiu:
Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a afirmat, miercuri, că, până acum, colaborarea cu PSD a adus stabilitate României, creştere economică, chiar dacă au fost şi momente mai puţin plăcute.

„Colaborarea cu PSD, până acum, a adus stabilitate României. Deci, da, putem funcţiona şi am demonstrat că putem să aducem stabilitate, creştere economică chiar dacă uneori au fost şi momente mai puţin plăcute. Nu ştiu să fi zis cineva în şedinţa de partid despre anumite persoane nominal, ne dorim în schimb o colaborare mai articulată şi cred eu că această dorinţă e una firească. E absolut normal să-ţi doreşti întotdeauna să funcţionezi în această coaliţie fără să fii atacat, din când în când, de colegii cu care tu stai la masă. S-a mai întâmplat, au fost momente în care colegi, dintr-o parte sau din alta, au simţit nevoia să îşi atace colegii de coaliţie. Nu ne face bine, nici nouă, nici lor, nici altora, nici cetăţenilor”, a precizat Gorghiu, întrebată dacă liberalii mai au încredere în PSD.

În opinia sa, aceste tachinări nu aduc profit nimănui.

„Credeţi că mai interesează pe cineva că icsulescu din Giurgiu mai înjură pe cineva de la PNL? Chiar credeţi că sunt interesaţi de scandalul din coaliţie? Opinia mea este că genul acesta de tachinări între lideri, de mici împunsături nu profită nimănui”, a susţinut Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că Guvernul trebuie să se bucure de încredere, pentru că nu va fi doar al PSD sau al PNL, ci al coaliţiei.

„Guvernul acesta va fi al coaliţiei, motiv pentru care încrederea trebuie să fie în Guvern, iar cetăţenii trebuie să fie mulţumiţi de activitatea Guvernului. Pe mine mă interesează mai puţin spre deloc nume şi sunt interesată să livrăm”, a transmis Gorghiu.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4582 secunde