BĂTAIE ÎN PARLAMENT ÎNTRE DOI DEPUTAŢI! „Voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”

19870
BĂTAIE ÎN PARLAMENT ÎNTRE DOI DEPUTAŢI! „Voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!” - florinromanbatistalanas768x555-1-1716287137.jpeg

Articole de la același autor

UPDATE. Bătaia din Parlamentul României dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu a fost filmată de o cameră de supraveghere. Conflictul dintre cei doi parlamentari a escaladat într-o confruntare fizică pe holurile Parlamentului, iar pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum Dan Vîlceanu încearcă chiar să îl muşte pe Florin Roman.Totul s-a întâmplat astăzi, după ce parlamentarii au avut un schimb de replici în plen, apoi s-au întâlnit pe hol şi au continuat cearta, până când au început să se îmbrâncească şi să se lovească.

Iniţial, Florin Roman (PNL) a declarat că a fost lovit cu genunchiul în nas de Dan Vîlceanu, însă pe imagini se vede cum acesta din urmă încearcă să îl muşte de nas. Acesta a explicat, pentru Antena 3 CNN, că s-a ferit în momentul în care Vîlceanu a vrut să îl muşte şi apoi a fost lovit cu genunchiul în faţă.

"Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată. I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vîlceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la Parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului. Am evitat orice ripostă, pentru că respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!", a scris Florin Roman pe contul său de Facebook.

Reacția președintelui PNL, Nicolae Ciucă:

„Violența fizică este de neacceptat, cu atât mai mult cu cât se întâmplă aici, în Palatul Parlamentului. Am fost trimiși aici de oameni, ca să lucrăm pentru ei și pentru interesul comun al societății. Avem datoria morală de a da un exemplu de comportament decent și civilizat, cu respectarea regulilor. Cum putem face mai bine pentru țară și pentru români dacă nu putem respecta reguli de bază?

Atacul asupra domnului Florin Roman arată măsura unei lipse de caracter și conduită morală din partea deputatului Dan Vîlceanu, condamnabilă și inacceptabilă. Cer conducerii Camerei Deputaților să ia măsurile necesare în această situație.”
Sursa Foto: Antena 3Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3772 secunde