Cadrele didactice care predau limba turcă, premiate de liderii UDTR

31059
2
Cadrele didactice care predau limba turcă, premiate de liderii UDTR - udtrcadredidactice-1669392627.jpg
Preşedintele UDTR, ing. Fedbi Osman, şi secretarul general prof. Ervin Ibraim au oferit diplome şi premii cadrelor didactice care predau limba turcă la toate nivelele de învăţământ, de la cel preşcolar până la cel universitar, în cadrul unui eveniment organizat joi, 24 noiembrie 2022, la Constanţa.
 

Profesorii au fost felicitaţi de cei doi lideri ai UDTR, care şi-au exprimat gratitudinea pentru munca depusă în cadrul orelor de clasă, pentru efortul susţinut de a-i atrage pe elevi şi prin activităţi extracurriculare să îşi însuşească limba maternă, cea mai importantă valoare identitară a comunităţii turce din Dobrogea.


Evenimentul a fost organizat de comisia de învăţământ a UDTR cu prilejul Zilei Profesorului Turc, sărbătorită anual în Republica Turcia la 24 noiembrie.
 

În cadrul manifestării, profesorii au fost felicitaţi pentru întreaga activitate didactică de predare şi promovare a limbii turce în şcolile din judeţele Constanţa şi Tulcea de Şenol Ali, subprefect al judeţului Constanţa, şi de prof. Icbal Anefi, inspector şcolar la IȘJ Constanţa. Cuvinte de apreciere pentru munca profesorilor au rostit, de asemenea, consulul general al Republicii Turcia la Constanţa, Emre Yurdakul, şi consilierul pe probleme de educaţie din cadrul Ambasadei Republicii Turcia în România, Serpil Murtezaoğlu. Evenimentul a fost coordonat de preşedinta comisiei de învăţământ a UDTR, prof. drd. Vildan Bormambet. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3967 secunde