Cum va scăpa Constanța de câinii maidanezi?

2054
31
Cum va scăpa Constanța de câinii maidanezi? - cainimaidanezi41326300909-1371505455.jpg
Problema câinilor fără stăpâni a luat amploare în municipiul Constanța, locuitorii reclamând deseori că le este frică să mai meargă pe străzile orașului. Mai mult, haite de câini au fost văzute și prin stațiunea Mamaia, ceea ce dă un aspect neplăcut mai ales pentru turiștii veniți să se relaxeze la malul mării. 

Reprezentanții autorităților publice locale spun că știu foarte bine această situație, motiv pentru care se gândesc la măsuri mai drastice.

Legat de acest subiect, în cursul zilei de ieri, primarul Radu Mazăre a declarat că va face un sondaj de opinie pe tema maidanezilor din Constanța, în sensul în care locuitorii vor fi întrebați dacă sunt de acord sau nu ca aceștia să fie omorâți. 

Comentează știrea

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 
admirator
18 iunie 2013
nu-i relevanta intrebarea

nu ne intereseaza daca sunt omorti sau nu! asta e vrajeala vehiculata de zoofili. Pe noi ne intereseaza sa fie eliberate spatiile publice de prezenta lor. Metoda ramine la latitudinea specialistilor. Cum castrarea/sterilizarea si eliberarea pe spatial public nu a dat roade... dimpotriva... ce ramine? E treaba lor, nu a noastra.

Hera
18 iunie 2013
Masacru

Nu este vorba de caini, ci de oameni.Bani au fost pentru sterilizari! S-au facut acestea?Eu nu cred, oricum, daca se ia masura unei sterilizari serioase, acestia nu se vor mai inmulti in acelas ritm.Cum credeti ca alte tari si-au rezolvat aceasta problema?Devenind criminali? Nu, cred ca banii nu trebuie sa fie furati , asta este problema noastra, a romanilor!!!

ath
18 iunie 2013
Din emanatiile lui Mazare

Daca vrei sa omori un proiect faci o comisie.Daca vrei sa arati ca nu-ti pasa,faci un sondaj de opinie.Si daca vrei sa nu rezolvi problema cainilor comunitari incepi discutia cu "eutanasierea cainilor" .Punct ochit,punct lovit.Haos total,discutii,interminabile, injuraturi certuri.Asta-i pohta ce-am pohtit va spune smecherul din primarie.Problema cainilor maidanezi se rezolva la Bucuresti.Rezolvarea este simpla: inregistrarea animalelor fara stapan,raspunderi pentru cei care detin animale si taxe suplimentare pentru cei care cresc animale pe spatiul public.Inginerul Anvergura nu cunoaste principiul vaselor comunicante care este valabil si in cazul cainilor comunitari.O localitate curatata de caini va fi ocupata imediat de alti caini din localitatile invecinate conform principiului vaselor comunicante.Emanatul Anvergura isi da cu parerea si vrea sa ne spuna ca-i pasa.

dumitru
18 iunie 2013
sondaj

Cum se va face sondajul? nu mai este timp ptr. asa ceva.Ne-am saturat de jigodiile astea.Noi nici nu trebuie sa stim ce faceti cu ei.Nu va temeti de O.N.G.-uri fantoma care sunt platiti pe banii nostri.Grabiti-va ca am ajuns la disperare.

cainele rau
18 iunie 2013
se poate dar nu se vrea

Romania n-a avut probleme cu cainii in trecut . Hingherii prindeau cainii a caror piele ajungea la fabrica de manusi. La tara si in cartiere cine avea caine il tinea legat sau liber in curte fara sa poata iesi. Cand fata o catea cine dorea oprea unul " negru in cerul gurii " si pe ceilalti ii ducea la garla. Mazare nu vrea sa actioneze deoarece nu va mai primi voturile celor care hranesc maidanezii pe langa blocuri .

caine vagabond
18 iunie 2013
ce ai facut cu banii de sterilizari?

Bani pentru sterilizari au fost, ce s-a intamplat cu ei? au prosperat prietenii lui mazare. Daca situatia era tratata cu seriozitate la timp, se rezolva. Mai bine te-ai omori tu, jigodie penala si sleahta de acoliti cu care domnesti peste orasul asta

EU
18 iunie 2013
ALO ADMINISTRATIE LOCALA

pARCUL tabacariei e plin...avem senzatia ca lunar se debarca alti si alti dulai din alte parti.sunt agresivi se dau la oameni si urla toata noaptea si ziua cand trec salvarile cu sirene e infernal urla si cainii....se caca in iarba necosita si mizeria de la oamenii strazii cu gunoaiele care colcaie pe strazi si parcuri.e de jale.AVEM OARE PRIMAR?..DA E PRIMAR NUMAI LA MAMAI..AVEM CONSILIERI SI PREFECTURA, ADMINISTRATIE LOCALA?.....DA DAR SUNT OCUPATI CU BUZUNARELE LOR NU DE VIATA PROSTILOR CARE I-AU ALES.MERCI TOVARASI ALESI.Constanta un oras plin de dulai, cacati de la dulaii celor din casa si cei de afara.TOMIS NORD COLCAIEI DE DULAI SI MIZERIE, IARBA NECOSITA, BOSCHETI NETOALETATI SI BOSCHETARI CARE SUNT DROGATI SI AGRESIVI.

eu
18 iunie 2013
Problema ca mai mare e mazare

Sa facem un sondaj in care sa hotaram soarta lui mazare mai bine, si apoi cred ca scapam si de caini si de alte probleme.

eu
18 iunie 2013
Problema ca mai mare e mazare

Sa facem un sondaj in care sa hotaram soarta lui mazare mai bine, si apoi cred ca scapam si de caini si de alte probleme.

nume
18 iunie 2013
subiect

la dracu cu sterilizarea/castrarea/drepturile animalelor...otraviti-i dracului pe toti sa scapam odata de bestiile astea imputite care ne ataca copiii si ni-i schilodeste!! la dracu cu sondajele de opinie si alte asemenea futilitati ! faceti dracului ceva ca traim in jungla si suntem vanati ziua si noaptea de javrele astea!

31 comentarii. Pagina 1 din 4. Click pe pagina dorită : 1 2 ...4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5021 secunde