Cum va scăpa Constanța de câinii maidanezi?

2053
31
Cum va scăpa Constanța de câinii maidanezi? - cainimaidanezi41326300909-1371505455.jpg
Problema câinilor fără stăpâni a luat amploare în municipiul Constanța, locuitorii reclamând deseori că le este frică să mai meargă pe străzile orașului. Mai mult, haite de câini au fost văzute și prin stațiunea Mamaia, ceea ce dă un aspect neplăcut mai ales pentru turiștii veniți să se relaxeze la malul mării. 

Reprezentanții autorităților publice locale spun că știu foarte bine această situație, motiv pentru care se gândesc la măsuri mai drastice.

Legat de acest subiect, în cursul zilei de ieri, primarul Radu Mazăre a declarat că va face un sondaj de opinie pe tema maidanezilor din Constanța, în sensul în care locuitorii vor fi întrebați dacă sunt de acord sau nu ca aceștia să fie omorâți. 

Comentează știrea

31 comentarii. Pagina 4 din 4. Click pe pagina dorită : 1 ...3 4 
jenny
5 septembrie 2013
zoofilooooooooooooo

cine dracu esti tu??? daca iei cu asa ardoare partea cainilor, dece nu ii iei pe toti, nenorocit-o, un copil afost MANCAT de caini si tie ti-e mila???? daca ai nepoti sau copii iti doresc sa ti se intample si tie la fel

Răspuns la: trebuie iubire si dragoste
Adăugat de : olguta, 18 iunie 2013
cateii sint cei mai frumosii. eu am la bloc multi caini care ii iubesc si ii dau sa manince oase si paine si mimncare. toti vecini ii iubim pe caini...
31 comentarii. Pagina 4 din 4. Click pe pagina dorită : 1 ...3 4 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.349 secunde