DOLIU ÎN PNL CONSTANȚA! Primarul comunei Albeşti, Gheorghe Moldovan, decedat în urma unui accident rutier

5012
1
DOLIU ÎN PNL CONSTANȚA! Primarul comunei Albeşti, Gheorghe Moldovan, decedat în urma unui accident rutier - gheorghemoldovan4-1675595749.JPG

Articole de la același autor

Duminică, 5 februarie, zi tristă pentru cei din Partidul Național Liberal Constanța, pentru întreaga comunitate din comuna Albești, dar mai ales pentru cei din familie. O veste tristă a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care îl cunoșteau și apreciau atât ca OM, dar și ca un bun primar.

Cei care au dat prima dată vestea că liberalul Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești, ar putea fi victima accidentului petrecut la intrarea în stațiunea Neptun au fost oamenii legii prezenți la fața locului. Dar toate persoanele din anturajul acestuia refuzau să creadă o asemenea tragedie!

Și totuși, ceea ce mulți sperau să fie doar o bănuială s-a transformat într-un crud adevăr! Cel decedat la volan era primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan, în vârstă de 67 de ani, care se deplasa spre București pentru a ajunge la lucrările Adunării Generale a Asociației Comunelor din România (ACoR).

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați în cursul zilei de duminică, 5 februarie, că în jurul orei 11.20, pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulație. Deplasați la fața locului, aceştia au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 67 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcția Mangalia către Constanța și, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Din păcate, vestea a fost confirmată şi de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă: „Cu tristețe, vă anunț că s-a stins din viață, într-un accident rutier, prietenul și colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familie și pentru locuitorii comunei. Un om gospodar, aproape de oameni, sufletist, care a reușit să demonstreze că ambițiile unui om pot avea efecte benefice pentru o comunitate întreagă. Noi, cei din PNL, îi vom păstra o plăcută amintire celui ce a fost un om modest și ambițios, croit după reguli creștine, în urma căruia rămân faptele bune făcute pentru comunitate. Va rămâne în memoria noastră ca fiind un prieten și un om de echipă. Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte!”

În acest context dureros, redacția „Cuget Liber“ este alături de familia îndoliată și transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l ierte! 

Comentează știrea

paul r.
6 februarie 2023
articol

Da....nu mai știm să mergem cu trenul....La 67 ani alegi pe timpul ăsta să mergi singur la București?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7389 secunde