George Simion: „Niciun ministru la Comisia de Anchetă pentru achiziţiile din pandemie. Este inadmisibil”

498
1
George Simion: „Niciun ministru la Comisia de Anchetă pentru achiziţiile din pandemie. Este inadmisibil” - simion-ancheta-1679500076.jpg
Preşedintele AUR, deputatul George Simion, şi-a exprimat, miercuri, nemulţumirea faţă de faptul că niciunul dintre miniştrii care au condus Ministerul Sănătăţii în perioada pandemiei nu s-a prezentat la Comisia de anchetă din Camera Deputaţilor privind achiziţiile din acea perioadă, afirmând că această situaţie este inadmisibilă.

„Astăzi (n.r. miercuri) am avut comisia de anchetă din Camera Deputaţilor cu privire la achiziţiile din timpul pandemiei. Primele şapte puncte, şapte persoane care au reprezentat statul român la cel mai înalt nivel. Prin această ordine de zi, singurul lucru dezbătut a fost punctul 8 - diverse - pentru că niciunul dintre miniştri şi comandantul operaţiunii, Raed Arafat, nu s-au prezentat în faţa Comisiei de anchetă. În cazul unora, motivele au fost hilare, preşedintele comisiei transmiţând că nu a putut să îi contacteze şi că nu există date de contact pentru Victor Costache şi pentru doamna Ioana Mihăilă, deşi ei au fost miniştri ai statului român. Credem că această situaţie este inadmisibilă, cerem miniştrilor Sănătăţii să se prezinte în faţa Comisiei de anchetă şi vreau să vă aducem în atenţie faptul că este deja a treia oară când domnul Arafat nu vine în faţa acestei Comisii de anchetă, sub diferite pretexte”, a precizat Simion la o conferinţă de presă.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.363 secunde