Guvernul a aprobat acordarea unor cantităţi de produse pentru sprijinirea echipei de căutare-salvare RO-USAR

190
Guvernul a aprobat acordarea unor cantităţi de produse pentru sprijinirea echipei de căutare-salvare RO-USAR - sedintadeguvern-1680110272.jpg
Guvernul a aprobat miercuri, prin hotărâre, acordarea, cu titlu gratuit, a unor cantităţi de produse, în valoare de peste 45.000 de lei, pentru sprijinirea echipei RO-USAR de căutare-salvare a victimelor, ca urmare a cutremurului major produs în Turcia.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, actul normativ prevede aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor cantităţi de produse si acordarea acestora, cu titlu gratuit, pentru sprijinirea echipei RO-USAR a Inspectoratului de Urgenţă Bucureşti-Ilfov din cadrul IGSU al Ministerului Afacerilor Interne, în scopul căutării-salvării a victimelor, ca urmare a cutremurului major produs în Turcia.

"Produsele acordate scoase din rezerva de stat constau în apă şi conserve, iar valoarea acestora se ridică la 45.230,64 lei (inclusiv TVA). Fondurile necesare reîntregirii stocurilor rezervelor de stat vor fi finanţate de la bugetul de stat, prin bugetul aprobat Secretariatului General al Guvernului - Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale", se arată în comunicat. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3073 secunde