Informaţie de ultim moment de la primarul Constanţei referitoare la contestația unei licitații!

1501
Informaţie de ultim moment de la primarul Constanţei referitoare la contestația unei licitații! - chitac-1679393758.JPG
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul Constanţei, Vergil Chiţac, anunţă reamenajarea altor 10 locuri de joacă destinate celor mici, după ce judecătorii au dat câştig de cauză Primăriei:
"INSTANȚA NE-A DAT DREPTATE: REAMENAJĂM ALTE 10 LOCURI DE JOACĂ

Vă spuneam în urmă cu câteva săptămâni că reamenajăm și modernizăm locurile de joacă din Constanța. Din fericire, încă 10 astfel de spații de recreere urmează a fi refăcute în perioada următoare, după ce contestația licitației a fost anulată în instanță.

Astfel, urmează să emitem ordinul de începere a lucrărilor, pentru ca, în aproximativ patru luni, să fie reamenajate locurile de joacă care au existat în următoarele zone: pe strada Arcului (2 locații), str. Progresului, bd. IC Brătianu, în Parc Doraly, în Parcul de la Poarta 6, pe str. Solidarității, pe Bd. 1 Mai, pe Aleea Gherghel și în zona agrement din str. Brizei.

Mai mult decât atât, încă 30 de locuri de joacă sunt în fază de proiectare, urmând ca, la finalul acesteia, să fie demarată licitația pentru execuție. Mă bucur că, o dată în plus, instanțele constănțene au decis prin hotărâre definitivă că licitațiile la Primăria Constanța se desfășoară în condiții de deplină legalitate. Dar și mai mult mă bucur că redăm copiilor și tuturor constănțenilor aceste spații de recreere din spatele blocurilor. O zi plăcută tuturor", este anunţul primarului din Constanţa. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4753 secunde