Marcel Ciolacu anunță planul său de guvernare: “Trecem de la o economie bazată pe importuri, la una pe producție”

233
Marcel Ciolacu anunță planul său de guvernare: “Trecem de la o economie bazată pe importuri, la una pe producție” - 64304297605-1685878558.jpg
Marcel Ciolacu a publicat duminică, pe pagina sa de socializare, planul său pentru guvernare, în pline negocieri dure pe rotativă. Liderul PSD spune că e nevoie de investiții în economia României!


“Viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin #patriotism economic, adică prin investiții și producție aici, în #România!


19 proiecte de #investiții în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie derulată de Ministerul Finanțelor (HG 807). Acestea înseamnă în fapt un efect triplu de multiplicare în economie și peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create.


Vom contribui astfel la dezvoltarea unor #industrii competitive în România: industria auto, industria materialelor de construcții, industria alimentară, industria IT, industria farmaceutică, activități de asistență spitalicească și fabricarea produselor din cauciuc. Aceasta este singura cale structurală de a atinge cele 3 mari obiective ale guvernării:


1. Creștere economică prin producție și investiții în România;
2. Stoparea creșterii prețurilor și refacerea puterii de cumpărare;
3. Crearea de locuri de muncă mai multe și mai bine plătite.


Am promis că vom trece de la economia bazată pe consum de bunuri din import la economia bazată pe #producție aici, în România. În 2023 și 2024 vom întoarce în economie și pentru populație 8-10% din PIB, de 5 ori mai mult decât în timpul guvernărilor anterioare", a scris Ciolacu pe Facebook.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6244 secunde