Marcel Ciolacu, despre impozitare: "Vom lua o decizie corectă pentru români"

155
Marcel Ciolacu, despre impozitare:
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că va fi luată o decizie corectă pentru români şi pentru România în ceea ce priveşte impozitarea pe capital şi cea pe muncă, scrie Agerpres.

Liderul social-democrat a precizat că în zece zile ministrul Finanţelor va prezenta Coaliţiei de guvernământ un proiect legat de impozitarea pe capital şi cea pe muncă, propuneri ce ulterior vor fi discutate cu toţi factorii implicaţi - mediu de afaceri, sindicate -, după care se va lua o decizie de comun acord.


„În acest moment, toată greutatea a picat pe clasa de mijloc şi pe cei cu venituri mici. Trebuie să găsim un echilibru, mai ales că se află la guvernare atât PSD-ul, cât şi PNL-ul. Să găsim un echilibru predictibil şi sustenabil pentru viitorul României, pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri. Ministrul de Finanţe, deja în 12 zile, dar deja au trecut două zile, va veni în Coaliţie şi va face anumite propuneri. Pe urmă, cu acele propuneri vorbim cu mediul de afaceri, cu sindicatele, cu IMM-urile, cu antreprenorii şi, după ce închidem tot acest val, vom lua o decizie corectă pentru români şi pentru România”, a precizat Ciolacu.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4012 secunde