Primăria comunei Lipniţa asfaltează cinci kilometri de drum în satele Carvăn şi Coslugea

828
Primăria comunei Lipniţa asfaltează cinci kilometri de drum în satele Carvăn şi Coslugea - dinu-lipnita-1708528395.jpg

Articole de la același autor

Primarul comunei Lipniţa, Nicolae Florin Dinu, a anunţat că s-a semnat contractul pentru pietruirea unor străzi din satele Carvăn şi Coslugea.

„Azi (n.r. miercuri) am semnat contractul cu executantul proiectului de pietruire al celor 5 km de străzi din localitățile Carvăn și Coslugea.

În cadrul proiectului vor fi pietruiți 2,5 kilometri în fiecare din cele două sate. Investiția presupune realizare de terasamente, amenajare rigole din pământ și pietruire străzi cu infiltrație cu soluție bituminoasă. Străzile vor avea o lățime de 4 metri cu acostamente. Conform proiectului tehnic, în localitatea Coslugea vor fi asfaltate străzile: Fierarului, Agricultorilor, Cișmelelor, Salcâmilor, Satului Nou, iar în localitatea Carvăn: Mesteacănului, Zefirului, Belșugului, Vânătorilor, Căprioarei. Contractul privind execuția lucrărilor de pietruire are o valoare de 696.893,74 lei fără TVA, iar fondurile sunt alocate de la bugetul local. Termenul de execuție este de 90 de zile de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor”, a declarat Nicolae Florin Dinu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4712 secunde