Primăria Cumpăna organizează un spectacol special cu ocazia "Zilei Internaţionale a Familiei"

287
Primăria Cumpăna organizează un spectacol special cu ocazia
Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna îi invită pe cetăţenii din localitate în data de 15 Mai 2022, ora 16:00, la Casa de Cultură din localitate, pentru a sărbători "Ziua Internaţională a Familiei".

Administraţia locală aminteşte faptul că data de 15 mai a fost declarată ca „Zi Internaţională a Familiei” de către Adunarea Generală a ONU, la 20 septembrie 1993, în vederea sensibilizării privind importanţa instituţiei familiei, promovării cunoştinţelor despre tendinţele socio-economice şi demografice care afectează familia şi stimulării răspunsurilor la provocările cu care se confruntă astăzi familia contemporană. Familia este înţeleasă drept cea mai însemnată uniune socială de care depind dezvoltarea, stabilitatea şi, mai ales, existenţa întregii societăţi.

Conform tradiţiei, la această dată, vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează "Nunta de aur" – 50 de ani de căsătorie dar și tinerele familii aflate la început de drum

Familiile sărbătorite vor primi în dar un spectacol, precum şi diplome, flori, daruri simbolice, care să le amintească de acest moment unic din viaţa lor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4002 secunde