Primarul Mariana Gâju a adus un milion de euro pentru comună. Află în ce au fost investiți banii

872
11
Primarul Mariana Gâju a adus un milion de euro pentru comună. Află în ce au fost investiți banii - marianagaju4-1375462005.jpg
Reprezentanții Primăriei comunei Cumpăna și cei ai Zonei Metropolitane Constanța au organizat, vineri, evenimentul de lansare a proiectului "Reabilitarea, extinderea și dotarea unei clădiri din Zona Metropolitană Constanța, localitatea Cumpăna, în vederea utilizării acesteia drept centru pentru tineret". 

Pe lângă șeful administrației publice locale din Cumpăna, Mariana Gâju, la eveniment au participat și Cristina Adina Chebuță, managerul de proiect, Jeni Crăciun, director la Direcția de Implementare POR și directorul general Luminița Mihailov din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est Brăila, precum și angajați de la Primăria Cumpăna și locuitori ai comunei.

Potrivit proiectului, Centrul Cultural din Cumpăna va funcționa într-o clădire veche care fi renovată și dotată cu mobilier nou și aparatură IT de ultimă generație. Locația va fi destinată tinerilor care vor beneficia de o discotecă, o sală de bowling dar și de un teatru antic. Pe lângă spațiile destinate petrecerii timpului liber, în împrejurimi va fi amenajat și un parc cu o suprafață de un hectar.

Primarul localității Cumpăna, Mariana Gâju a spus că organizarea acestui centru de distracție este o mare realizare și este așteptat cu nerăbdare de toți locuitorii comunei.

"Așteptăm de multă vreme o astfel de instituție în localitatea noastră, una care să-i ajute în mod real pe tinerii din comuna Cumpăna și nu numai. Aceștia au nevoie de un spațiu destinat lor, în care să se întâlnească și să comunice precum și de toate instrumentele educaționale necesare pentru a-și construi un viitor frumos", a declarat Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

Proiectul în valoare de un milion de euro este finanțat din fonduri europene și va fi demarat pe o perioadă de 17 luni. Spațiul destinat centrului cultural, cu o suprafață totală de 1.218 mp, va putea găzdui aproape 3.500 de persoane.

Inițiativa construirii unei astfel de locații aparține Primăriei comunei Cumpăna în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Zona Metropolitană Constanța".

Pe de altă parte, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că, zilele acestea, mai precis pe 8 august, va avea loc licitația pentru desemnarea agentului economic ce va construi Campusul Școlar din Cumpăna, proiectul fiind estimat la 8,5 milioane de euro.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
just
3 august 2013
ce??

A adus un milion si a furat sapte . Zdreanta ... seamana cu amicul ei PASTAIE ...o nenorocita . Le incuie capu taranilor si ea isi face frumusel treaba fara nici o problema .

Borat
3 august 2013
Bravo !!!

Bravo pentru Doamna Primar si intrega administratie. " LA FEL" si pentru primarul din Eforie care este plin de "succesuri" si "realizari".

ath
3 august 2013
Povestea Mesterului Manole

A fost odata o comuna care se numea Straja.Intre Straja si Cumpana aveai timp sa fumezi doar o tigara. O jumatate din comuna a fost inghitita de apele Canalului Dunare Marea Neagra.A doua jumatate a fost stearsa de pe fata pamantului de Mesterul Manole PCR. Manole avea nevoie de teren agricol. Un timp a ramas pe cămp doar biserica comunei. O biserica care nu era cu nimic mai prejos decat cea mai frumoasa biserica din Constanta.(am vazut-o) Intr-o zi,Mesterul Manole PCR a numarat sacii cu grau. Lipsea un sac. "Productia la hectar nu s-a indeplinit din cauza bisericii ! Sa demolati biserica !" a strigat Mesterul PCR. Niciun muncitor nu a avut curajul sa loveasca cu tarnacopul in zidul bisericii. A fost chemata armata. Anii au trecut. Agricultorii au plecat in Spania,dezvoltatorii au investit in Dubaiul romanesc(Abu Dubai de Cumpana). "Romania nu are nevoie de agricultura. Graul il cumparam din Turcia. Feseneul vrea multe căși.Cat mai multe căși" a strigat Mesterița Manole FSN. Au fost scoase din circuitul agricol hectare intregi de teren arabil. Cand Mesterița FSN zidea,averea Pesedeului crestea. Azi vinzi un lot de casa in Abu de Cumpana,maine cumperi o casa de vacanta in Alpii Austrieci. Economia Romaniei a luat foc in anii 2004-2007. Ce a construit Mesterul PCR ziua,a demolat Mesterița FSN noaptea si invers.Romania este ca o nava in deriva. O lume nebuna,un mester nebun construieste "un viitor frumos" pentru tineri." Podul" de piatra s-a daramat/A venit comunismul si l-a luat/Vom face o sala de bawling/Pe mal,in jos/Un FSN mai trainic si mai vanjos...."

dracon
3 august 2013
Mastodontu

Mastodontul de cumpana are pretentia sa ramalna pana la sfarsituleurilor primar si sa fieopata in curtea primarieiUUUUOOOOOOO gata nu va ajuns de atata furat?Toti primarii de e limitrofe Const sunteti semi doctiun pic mai mult decat lfabeti.O sa muriti nu veti mai fi votati vulg

Respect
8 august 2013
respect

Sa va fie RUSINEEEE pentru comentariile facute ,ca nu stiti sa apreciati munca unei persoane capabile ,sa scoata Comuna CUMPANA in evidenta.S-au realizat multe de cand este d-na Primar la conducere,cine nu are ochi sa vada ala nu este OMMMM!

gandul
23 august 2013
pe spinarea cui?

Tot respectul pentru ce a facut in localitate, dar se intinde mai mult decat ii ste plapuma. S-a angajat sa faca tot felul festivaluri unde plateste cu bani grei artistii care vin, unde salariatii primariei muncesc zi si noapte, baga mana in buzunarul propriu ...ca altfel urla primarita si ii jigneste. Da, scoate in evidenta Cumpanam dar pe spinarea altora...ea e doar cu tipatu si jignitu...depune coroane cand nu te astepti si scoate copiii de la ore sa stea gura casca la ea cum spune aceleasi vorbe de 12 ani...e jalnica.Isi baga nasul peste tot de zici ca e mosia ei si gradinita si scoala si politia.Nu are habar de nimic dar trebuie sa faci ca ea ca altfel e posibil sa iei vreun pumn...ca le are...

edy
5 septembrie 2013
cumpana

de unde a adus 1 milion de euro? de acasa? de aia e primar...sa dezvolte localitatea, altfel se facea coafeza !!

alex
8 martie 2014
cumpana

nu stiu dc comentati atat pe carca primaritei,intradevar fura, pana la urma toti fac asta dar sa nu uitam fostul primar care mai mult statea vizavi la bodega decat in Primarie......

casio 腕時計 レディース
5 septembrie 2014
casio 腕時計 レディース

unique new 20-inch wheels and discreet 'R' badging.And to provide true driver involvement casio 腕時計 レディース http://www.ispsc.edu.ph/nav/japandi/casio-rakuten-3.html

クリスチャンルブタン 直営店
5 septembrie 2014
クリスチャンルブタン 直営店

amber and purple. Each country has its individual set of rules and laws on the basis of which utility and emergency vehicle utilizes the light.Assortments of police lights or the emergency vehicle lightsEmergency vehicle lightsThe emergency vehicle lights include polycarbonate lenses along with UV and possess battery of lead acid.BeaconsThe beacons are highly used in the police vehicles with halogen as the main light and screw magnetic installation クリスチャンルブタン 直営店 http://www.lamartcorp.com/modules/mod_menu/rakuten_cl_8.php

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.204 secunde