Primarul Mariana Gâju a adus un milion de euro pentru comună. Află în ce au fost investiți banii

872
11
Primarul Mariana Gâju a adus un milion de euro pentru comună. Află în ce au fost investiți banii - marianagaju4-1375462005.jpg
Reprezentanții Primăriei comunei Cumpăna și cei ai Zonei Metropolitane Constanța au organizat, vineri, evenimentul de lansare a proiectului "Reabilitarea, extinderea și dotarea unei clădiri din Zona Metropolitană Constanța, localitatea Cumpăna, în vederea utilizării acesteia drept centru pentru tineret". 

Pe lângă șeful administrației publice locale din Cumpăna, Mariana Gâju, la eveniment au participat și Cristina Adina Chebuță, managerul de proiect, Jeni Crăciun, director la Direcția de Implementare POR și directorul general Luminița Mihailov din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est Brăila, precum și angajați de la Primăria Cumpăna și locuitori ai comunei.

Potrivit proiectului, Centrul Cultural din Cumpăna va funcționa într-o clădire veche care fi renovată și dotată cu mobilier nou și aparatură IT de ultimă generație. Locația va fi destinată tinerilor care vor beneficia de o discotecă, o sală de bowling dar și de un teatru antic. Pe lângă spațiile destinate petrecerii timpului liber, în împrejurimi va fi amenajat și un parc cu o suprafață de un hectar.

Primarul localității Cumpăna, Mariana Gâju a spus că organizarea acestui centru de distracție este o mare realizare și este așteptat cu nerăbdare de toți locuitorii comunei.

"Așteptăm de multă vreme o astfel de instituție în localitatea noastră, una care să-i ajute în mod real pe tinerii din comuna Cumpăna și nu numai. Aceștia au nevoie de un spațiu destinat lor, în care să se întâlnească și să comunice precum și de toate instrumentele educaționale necesare pentru a-și construi un viitor frumos", a declarat Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna.

Proiectul în valoare de un milion de euro este finanțat din fonduri europene și va fi demarat pe o perioadă de 17 luni. Spațiul destinat centrului cultural, cu o suprafață totală de 1.218 mp, va putea găzdui aproape 3.500 de persoane.

Inițiativa construirii unei astfel de locații aparține Primăriei comunei Cumpăna în colaborare cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară "Zona Metropolitană Constanța".

Pe de altă parte, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a anunțat că, zilele acestea, mai precis pe 8 august, va avea loc licitația pentru desemnarea agentului economic ce va construi Campusul Școlar din Cumpăna, proiectul fiind estimat la 8,5 milioane de euro.

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 2 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ケイトスペード アウトレット バッグ
6 septembrie 2014
ケイトスペード アウトレット バッグ

helping to keep not only the drivers head and chest safe but helping to limit the possibility of severe leg trauma.The 2011 Toyota Prius also has some very nice more luxurious options that are sure to please. It can come equipped with the smart key system which allows the operator to unlock the doors and start the engine using remote sensors. Another impressive feature is the voice activated touchscreen DVD navigation system. This option can work to help you safely and easily get to your destination and assist in making sure you never get lost again. To keep with intelligent safety standards ケイトスペード アウトレット バッグ http://www.dmwai.com/webalizer/kate-spade-15.html

11 comentarii. Pagina 2 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2031 secunde