Radu Mazăre AMENINȚAT cu MOARTEA

2059
13
Radu Mazăre AMENINȚAT cu MOARTEA - stefanradumazare870614-1396867368.jpg

Articole de la același autor

Primarul Radu Mazăre a declarat la sfârșitul ședinței Consiliului local că există o presiune imensă asupra sa din cauza acțiunilor Portului Constanța. El a declarat că are informații certe că anumiți oameni care controlează Portul Constanța ar fi tocmit unele persoane ca să îl elimine fizic în timpul vacanței din Madagascar în care urmează să plece în câteva zile.


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 2 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
maidanezul vigilent
7 aprilie 2014
prietenul la nevoie se cunoaste

o sa-i ti de urat prietenului PORCUSORUL

jejje
7 aprilie 2014
f bine

pai cam este timpul sa scapam si de asta ...ne-a adus la taxe de peste 60% din venituri deci ....mai bine ramane acolo ca dupa mine il calc cu masina imi iau 3 ani cu suspendare dar tot imi ating scopu

cetatean
14 aprilie 2014
hotul

In fata noastra este un nimic. amenintarea cu moartea nu poate fi facuta decat de golanii cu care acesta a facut toate afacerile murdare prin care a reusit sa fure statul , ADICA PE NOI cu sume colosale. Eu as dori sa nu moara doar pentru motivul ca trebuie sa i se ia tot ce a furat. Cum vreti sa nu fie amenintat daca relatiile lui sunt numai cu infractori. Alt hot, Elan S. fostul sot al ordinarei de Mihaela Radulescu ce ii papa banii pentru confortul ei minunat din strainatate, a facut cele mai mari hotii in tara asta de pe urma carora s-a imbogatit, sigur cu elemente gen Mazare. Infractorul de Ponta este firesc sa apere infractorii. CUM ESTE POSIBIL CVA UN PREMIER,DOAR PENTRU CEI CARE L-AU ALES, SA APERE CHIAR PE TOTI CEI CARE AU COMIS FAPTE DE CORUPTIE, FAPTE IMPOTRIVA CETATENILOR, PTR. CA TOTI BANII ACESTOR HOTI SUNT DE LA NOI FURATI PRIN AUTORITATILE DE STAT????? OARE PSD-UL NU ARE UN ALT OM DE CALITATE, DECAT ACEST JEG DE PONTA, DRAGNEA , MAZARE ..SI SUNT ENORM DE MULTI????

13 comentarii. Pagina 2 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Radu Mazăre merge la DNA Constanța
Pagina a fost generata in 0.5087 secunde