Remus Negoi şi USR continuă demersurile pentru păstrarea patrimoniului istoric al Constanţei

562
Remus Negoi şi USR continuă demersurile pentru păstrarea patrimoniului istoric al Constanţei - negoi-patrimoniu-1680188008.jpg
Senatorul USR din Constanţa, Remus Negoi, a ţinut să transmită cât de important este patrimoniul istoric al oraşului de la malul mării. Mai exact, Negoi scoate în evidenţă faptul că în Constanţa apar tot mai multe construcţii şi acest patrimoniu istoric este în pericol să dispară.

„USR Constanța continuă seria evenimentelor dedicate patrimoniului municipiului Constanţa. Patrimoniul istoric construit al orașului Constanța pe cât de important și variat este, pe atât de năpăstuit a ajuns printre interese imobiliare și incapacitate administrativă. Subiectul zonei istorice din Constanța este unul complex și nu este ușor de gestionat. Într-o situație ideală, primul pas ar fi realizarea unui diagnostic, urmat de o strategie serioasă de revitalizare a zonei istorice de la mal de mare.

Organizăm o serie de discuții publice cu specialiști avizați pe diverse domenii care urmează să se concretizeze în propuneri de Hotărâri de Consiliu Local sau modificări de legi”, a transmis Remus Negoi.

Întâlnirea are loc vineri, de la ora 17:00, la Hotel Continental-Forum.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3564 secunde