Senatul îşi propune să îşi intensifice activitatea pe reţelele sociale

356
Senatul îşi propune să îşi intensifice activitatea pe reţelele sociale - senatonline-1675367541.jpg
Biroul permanent al Senatului a aprobat, joi, un memorandum privind creşterea activităţii Senatului pe reţelele sociale online, fiind acceptată propunerea pentru un cont TikTok.

„Pentru o mai bună informare a publicului larg, dar şi pentru a aduce mai aproape cetăţeanul de activitatea Senatului, odată cu debutul noii sesiuni parlamentare dorim să dezvoltăm componenta de comunicare şi să intensificăm activitatea pe reţelele sociale online ale instituţiei - Facebook, Instagram, Twitter, TikTok. În acest sens, lansăm propunerea de a aproba, sprijini şi de a contribui la acest efort prin promovarea activităţilor pe care le desfăşoară membrii Senatului României, cum ar fi: activităţi ale grupurilor parlamentare, comisiilor parlamentare şi senatorilor, întâlniri cu actori relevanţi din mediul politic, diplomatic, instituţional, societatea civilă etc, grupuri de lucru, propuneri legislative importante, diverse acţiuni organizate de grupurile parlamentare şi comisiile parlamentare din Senat”, se arată în memorandumul aprobat.

Propunerile, precum şi elementele grafice aferente vor fi trimise la adresa de email socialmedia@senat.ro şi în funcţie de relevanţa şi importanţa temei, acestea vor fi selectate pentru a fi publicate pe reţeaua socială online corespunzătoare.

„Există posibilitatea ca forma trimisă să fie adaptată, pentru a avea un limbaj specific reţelelor sociale online, forma finală urmând a fi aprobată de comun acord cu autorul propunerii”, se mai arată în documentul aprobat.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9822 secunde