Virgil Guran, vicepreşedinte PNL: „Suntem condamnaţi să conducem în continuare România cu PSD”

583
Virgil Guran, vicepreşedinte PNL: „Suntem condamnaţi să conducem în continuare România cu PSD” - guran-pnl-1708615233.jpg

Articole de la același autor

Vicepreşedintele PNL Virgil Guran a declarat joi, într-o conferinţă de presă că după 2024 liberalii sunt condamnaţi să conducă în continuare România împreună cu PSD.

„Este clar că după 2024 vom conduce, suntem condamnaţi să conducem în continuare România cu PSD-ul şi, atunci, cred eu că această alianţă la europarlamentare conferă un pic de linişte în acest război care va fi în alegeri, că o să fie război, cel puţin în Dâmboviţa, şi în acelaşi timp, probabil, se stopează puţin accesul la Uniunea Europeană al unor partide care duc către extremă”, a afirmat Guran.

Acesta susţine că în judeţul Dâmboviţa în campania electorală pentru alegerile europarlamentare liberalii nu vor ieşi pe stradă cu social-democraţii iar la alegerile locale va fi luptă grea între PNL şi PSD.

„Campania de la europarlamentare va fi coordonată de la nivel naţional iar campania de la locale va fi coordonată de la nivel judeţean. Va fi luptă grea între noi şi PSD pentru locale. La europarlamentare nu o să mă vedeţi pe mine sau pe vreun candidat de-al meu ieşind pe stradă cu PSD-ul, dar aici sper ca lumea să înţeleagă că e necesar să meargă cât mai mulţi europarlamentari din partea celor două partide, nu din partea partidelor care denigrează orice înseamnă realizare în România, indiferent dacă e bine, dacă nu e bine, totul este rău”, a spus Guran.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2595 secunde