Virgil Popescu explică cum va suporta în acest an frigul din locuință: „Port blugi în casă, indiferent de anotimp”

184
1
Virgil Popescu explică cum va suporta în acest an frigul din locuință: „Port blugi în casă, indiferent de anotimp” - virgil-1664813831.jpg
Perioada cu nopțile călduroase s-a terminat și tot mai mulți români caută soluții pentru a reduce consumul de energie din cauza facturilor tot mai mari. Ministrul Energiei spune că va rezolva „ușor” problema temperaturilor scăzute, întrucât s-a obișnuit să poarte blugi în casă, indiferent de sezon.
Dacă tot mai mulți oameni se gândesc să „mai pună o haină” în plus sau să cumpere mai multe pături călduroase, aleșii neamului nu fac rabat de la acest lucru.Sute de mii de pături electrice au fost vândute până acum atât în România cât și la nivel european.

Cea mai ieftină pătură electrică poate să coste 90 de lei, iar în funcţie de dimensiuni, preţul urcă până la câteva sute de lei. Nu e puţin, dar oamenii spun că oricum sunt mai avantajoase decât încălzirea întregii locuinţe.


Însuși ministrul Energiei spune că s-a obișnuit să stea „mai îmbrăcat” în casă.

„Oamenii trebuie să aibă temperatura cât consideră că au nevoie, unii sunt mai friguroşi, unora nu le place căldura, nu pot sta la o anumită temperatură. Eu nu stau la 20 de grade, pe la 22-23 de grade mă simt bine, trebuie să recunosc. Nici mai sus, dar nici la 19 grade”, a spus Virgil Popescu.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3195 secunde