„Neurology Clinic” vă poate ajuta să vă recuperați după un accident vascular sau alte boli

3443

Articole de la același autor

În numărul anterior al cotidianului „Cuget Liber” vă spuneam că persoanele care au suferit diverse probleme neurologice se pot recupera la Clinica „Neurology Clinic” din Constanța, cu sediul în bulevardul Tomis nr. 234. În categoria afecţiunilor pentru care există diferite proceduri ce vin în sprijinul pacienţilor intră atât cele centrale, cât și cele periferice.



Pe lângă procedurile pe care le-am enumerat deja, săptămâna trecută, pentru recuperarea paraliziilor din AVC, la „Neurology Clinic” se utilizează cele mai moderne terapii: kinetoterapia robotică, aparatul Reogo. De asemenea, se mai foloseşte un laser de mare putere, de 15 W, electro şi galvanoterapie, ultrasunete. La acestea se adaugă terapia Hivamat, care generează oscilaţii profunde în ţesuturi, reducând edemele, contracţiile musculare, conducând, în acelaşi timp, la relaxarea musculaturii şi reducerea durerii. De asemenea, clinica pune la dispoziţia pacienţilor terapia „Deep Oscilation”, o terapie unică, ce accelerează regenerarea musculaturii, prin inducerea unui câmp electrostatic intermitent, unic în zona Dobrogei.



Această terapie mai poate trata inflamaţiile tendonului lui Ahile, artrite, dureri de coloană, gât, umăr, sindromul de tunel carpian, fibromialgii, fracturi, hematoame, rupturi musculare, spasme musculare, microtraume, fascite plantare, fibroze sciatice, edeme, dureri post-traumatisme, fracturi vertebrale. În plus, mai poate trata fascite plantare, beneficiile câmpului electrostatic creând un efect profund în ţesuturile lezate, restaurând flexibilitatea şi revascularizarea zonei afectate.

Terapii unice, care accelerează regenerarea musculaturii

Ceea ce este unic la această terapie este că penetrează ţesuturile mult mai profund decât metodele tradiţionale, cu o minimă presiune fizică. În recuperarea bolilor neurologice, aceasta se foloseşte în AVC, pentru cefazii, hemipareze şi tulburări de memorie. Apoi, stimularea magnetico-transcraniană foloseşte un protocol bine stabilit, cu o anumită frecvenţă şi durată pentru fiecare afecţiune în parte. Aceasta tratează, de asemenea, şi boala Parkinson, demenţele, depresiile rezistente la tratamentul medicamentos, polineuropatiile, nevralgiile de trigemen, paraliziile faciale periferice. Utilizată la noi în ţară la Iaşi, Cluj, Bucureşti, terapia revoluţionară, non-invazivă, are rolul său în neurorecuperare şi cu siguranţă va fi foarte folosită în viitor.

În plus, tratamentul bolilor neurologice periferice, spondiloze, hernii de disc, lordoze, scolioze, radiculopatiile beneficiază de terapia revoluţionară «Manuthera», singura din Dobrogea şi printre foarte puţinele aparate din ţară. Pentru patologia coloanei vertebrale, există o masă specială cu reglare electrică, ce poate efectua tracţiuni, poziţia trendelenburg şi anti-trendelenburg, diverse metode de design şi manipulări, inclusiv mişcări rotative în coloana toracică, la fixarea unui segment specific, longitudinal, mişcări laterale şi rotative, în zona şoldului permiţând mişcări pe trei planuri în zona şoldului. Trebuie menţionat că suporturile speciale permit şi manevrarea pacienţilor cu obezitate, a precizat dr. Silvia Popi, coordonatorul Centrului „Neurology Clinic”.



Nu în ultimul rând, trebuie amintită terapia cu shockwave, o tehnologie nouă care are la bază generarea de energie înaltă într-un timp foarte scurt, cu o viteză care depăşeşte viteza sunetului. Utilizată cu succes în durerile acute şi cronice ale sistemului musculoscheletal, aceasta accelerează vindecarea. În același timp, aceasta este o metodă de tratament a monturilor și excrescențelor osoase din călcâi. Pentru tratarea durerilor la nivelul feţei, apărute ca urmare a intervenţiilor chirurgicale locale, a traumatismelor sau a infecţiilor, acestea se tratează cu modulul special al aparatului cu ultrasunet.



Şi, nu uitaţi, se poate asigura transportul pacienţilor dinspre şi către clinică, cu o maşină specială destinată acestui serviciu. De asemenea, ca şi o unică tehnologie a clinicii, au un elevator de coborâre a căruciorului pe scări, pentru cei imobilizaţi. Bolnavii se pot interesa de serviciile oferite de Clinica „Neurology Clinic” sunând la numărul de telefon 0730.070.018. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5729 secunde