Accesul la ghișeele SPIT, doar pe bază de programare

387
1
Accesul la ghișeele SPIT, doar pe bază de programare - spit-taxa-1719302830.jpg

Articole de la același autor

Accesul la ghișeele agențiilor fiscale se va face exclusiv pe bază de programare, pentru a eficientiza serviciile și a respecta timpul contribuabililor. Programările se pot realiza accesând secțiunea "Servicii online/Programare la ghișee" de pe site-ul SPIT sau prin intermediul aplicației mobile e-Tax SPIT.

Este important de menționat că încasarea obligațiilor fiscale se va desfășura în continuare în toate agențiile, fără necesitatea unei programări prealabile, la casieriile special amenajate.

În continuare se pot depune documente prin mijloacele electronice la distanță, respectiv, platforma online e-Tax sau prin intermediul adreselor de e-mail ale instituției.

„Respectăm programările, onorăm timpul dumneavoastră!”, spun reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.

Comentează știrea

Asdas43e
27 iunie

Dacă aveți nevoie de credite IFN, vă recomand cu căldură https://credite-instant.ro/ Procesul de aplicare a fost rapid, iar eu am primit fondurile mult mai repede decât mă așteptam. Faptul că poți obține credit doar cu buletinul este un mare plus, făcându-l accesibil pentru mulți. Serviciul clienți a fost, de asemenea, foarte util și receptiv. Acesta este un serviciu de încredere pentru oricine are nevoie de sprijin financiar imediat.

Pagina a fost generata in 0.5271 secunde