Actorul Bruce Willis a împlinit 68 de ani. El suferă de câteva luni de demenţă frontotemporală

219
Actorul Bruce Willis a împlinit 68 de ani. El suferă de câteva luni de demenţă frontotemporală - brucewillis3455e83a3626441c6a202-1679326990.jpg
Cunoscutul actor Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demenţă, a împlinit 68 de ani. Cu această ocazie, soţia sa, Emma Heming Willis, a vorbit despre durerea şi tristeţea pe care le simte din cauza bolii soţului ei, informează luni site-ul BBC, citat de Agerpres.

„Mi-am început dimineaţa plângând, după cum puteţi vedea după ochii mei umflaţi”, a declarat ea într-un videoclip postat pe Instagram. „Este important să vedeţi toate părţile acestei situaţii”, a adăugat ea, continuând să sensibilizeze opinia publică cu privire la afecţiunea de care suferă soţul său. Cunoscutul actor a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală în luna februarie. Acest diagnostic a survenit după ce anul trecut Willis fusese diagnosticat cu afazie (tulburare de comunicare, care face dificilă utilizarea limbajului). Familia actorului declarase anul trecut că acesta a renunţat la actorie, deoarece boala îi afectează capacităţile cognitive.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2527 secunde