Alte două secţii de spital modernizate cu ajutorul Asociaţiei „Dăruieşte Aripi”

171
Alte două secţii de spital modernizate cu ajutorul Asociaţiei „Dăruieşte Aripi” - 28065039248844830306759222335410-1652956197.jpg
Asociația „Dăruieşte Aripi” derulează, la acest moment, două proiecte mari de investiții în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanța, în valoare de 100.000 dolari. Potrivit preşedintelui acesteia, Alina Pătrăhău, lucrările se referă la modernizarea Unității de Primiri a Urgențelor (UPU) și reconstrucția compartimentului post-operator din cadrul Secției de Obstetrică Ginecologie. În ceea ce priveşte UPU, aici spaţiul a beneficiat de înlocuirea pardoselii vechi de peste zece ani, uzată și deteriorată, precum și de reparația pereților. Lucrările au constat în înlocuirea stratului de suport din profunzimea pardoselii, turnarea unei șape noi autonivelante cu uscare chimică rapidă și montarea unui covor PVC antibacterian de cea mai bună calitate.

„UPU Constanța are cea mai mare adresabilitate din zona de Sud- Est a României, iar în sezonul estival aceasta crește odată cu numărul mare de turiști. Sprijinul partenerului nostru strategic Rompetrol, care ne-a oferit posibilitatea să modernizăm această unitate astfel încât pacienții să beneficieze de condiții mai bune. Suntem bucuroși să putem răspunde din nou nevoilor comunității noastre”, a subliniat fondatorul „Dăruiește Aripi”. Al doilea proiect aflat în curs de implementare vizează construcția spațiului post-operator al Ginecologiei, secţia neavând până acum o structură dedicată îngrijirii postoperatorii pentru pacientele internate.

Cei care doresc să sprijine proiectele Asociației „Dăruiește Aripi” o pot face aici: https://www.daruiestearipi.ro/doneaza/ sau pot trimite textul DONEZ prin SMS la 8845 (2 euro) sau 8864 (4 euro). 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2882 secunde