ANAF: controale în domeniul comerțului cu plante ornamentale și flori. Ce urmăresc inspectorii antifraudă

395
ANAF: controale în domeniul comerțului cu plante ornamentale și flori. Ce urmăresc inspectorii antifraudă - controale-comert-flori-1709319832.jpg

Articole de la același autor

ANAF anunță că în următoarea perioadă vor fi făcute verificări la contribuabili care comercializează flori și plante ornamentale. Acțiunile vor fi derulate de inspectorii antifraudă.


Inspectorii din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) desfășoară, în perioada 29 februarie – 8 martie activități de monitorizare și control a contribuabililor care activează în domeniul comerțului cu plante ornamentale și flori.


”Aceste activități vor avea în vedere întreg lanțul de tranzacționare, de la momentul achiziției interne, intracomunitare sau importului, până la momentul vânzării către clientul final, persoană fizică sau juridică”, potrivit ANAF.


Verificările antifraudă se efectuează ca urmare a analizelor de risc și a activităților specifice desfășurate de inspectorii DGAF pe linia combaterii activităților ilicite economice.


Acțiunile Direcţiei generale antifraudă fiscală sunt axate pe prevenirea, descoperirea și combaterea evaziunii fiscale ca premisă pentru creșterea colectării și consolidarea unui mediu concurențial corect, propice funcționării contribuabililor de bună-credință.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.049 secunde