Anunţ important pentru asociaţiile de proprietari

241
Anunţ important pentru asociaţiile de proprietari - x-procese-verbale-1686133645.jpg
Termoficare Constanţa SRL anunţă că începând de miercuri, 7 iunie, până vineri, 9 iunie, reprezentanţii asociaţiilor de proprietari/locatari care nu au transmis până la această dată o adresă de e-mail pentru corespondență, sunt invitați la punctele termice stabilite, să ridice procesele verbale de stabilire a consumurilor de energie termică aferente lunii mai. Programul este între orele 8:30 - 10:30 și 14:00 - 16:00. Angajaţii instituţiei au precizat că, spre deosebire de anii anteriori, aceștia beneficiază de supliment pentru energie în sumă fixă pentru apă caldă menajeră.

Reprezentanţii legali ai asociaţiilor de proprietari au obligaţia să împartă consumurile de energie termică pentru apă caldă menajeră pentru fiecare beneficiar de ajutor în parte şi să depună borderoul respectiv la una dintre casieriile societății Termoficare Constanța în intervalul orar 8:00 - 12:00 și 12:30 - 16:30 sau în format electronic la adresa ajutoare@termoficare-constanta.ro.

Menţionăm că în borderourile cuprinzând beneficiarii de ajutoare de apă caldă menajeră pe care reprezentanții asociațiilor de proprietari le înaintează către societatea Termoficare Constanța S.R.L., consumurile de energie termică aferente fiecărui beneficiar vor fi exprimate în mod obligatoriu în MWh. Termenul limită pentru depunerea borderourilor cuprinzând consumurile individuale ale beneficiarilor de ajutoare aferente lunii mai 2023, este luni, 12 iunie, ora 12:00. Atenţie! Pentru asociațiile care depun borderoul ulterior termenului specificat, facturile fiscale aferente lunii mai 2023 nu vor mai fi diminuate cu valoarea ajutoarelor. Acestea vor fi decontate în cursul lunilor următoare, după depunerea borderourilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0607 secunde