Atenție, se oprește apa în cartierul Palazu Mare!

155
Atenție, se oprește apa în cartierul Palazu Mare! - bigapaapa-1655967627.jpg
RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de vineri – 24 iunie 2022, ora 22.30, până sâmbătă - 25 iunie 2022, ora 05.00, în vederea executării lucrărilor de sectorizare prin montarea unor vane de legătură la nivelul sistemului de alimentare cu apă potabilă, de pe bd. Tomis (sens giratoriu Palazu Mare) din municipiul Constanța.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Palazu Mare, respectiv cei din perimetru delimitat de străzile: Dumbrăveni – Sentinelei – Rovine - Prel. Recoltei - Iuliu Maniu - Barbu Catargiu - Dumbrăveni, precum și cei de pe DN2A din zonă.

"Le cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.", anunţă reprezentanţii RAJA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3957 secunde