Ce doriți să se construiască în locul bazarului de pe Ştefăniţă Vodă?

633
Ce doriți să se construiască în locul bazarului de pe Ştefăniţă Vodă? - bazarstefanitavoda1-1634293459.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a făcut primii pași în conturarea profilului unei viitoare investiții pe strada Soveja intersecție cu strada Ștefăniță Vodă - Bazarul Ștefăniță Vodă. În urmă cu câteva zile, au fost finalizate documentaţia cadastrală şi intabularea, fiind depusă cererea pentru emiterea certificatului de urbanism, în vederea desființării structurii.

Pentru a-i consulta pe toți cei interesați, RAEDPP a creat un chestionar online, care poate fi completat accesând site-ul www.raedpp-constanta.ro. De asemenea, exemplare tipărite ale chestionarului pot fi solicitate de către orice cetățean interesat, la sediul instituţiei, din bulevardul Tomis nr. 101. În urma rezultatelor chestionarului, Regia va propune Autorității tutelare lansarea în dezbatere publică a unui proiect prin care se va realiza cea mai bună investiție pentru comunitate, care să poată duce la creșterea calității vieții locuitorilor din cartierele învecinate.

În prezent, spațiile clădirii sunt insalubre, RAEDPP Constanța aflându-se în imposibilitatea de a încheia contracte pentru desfășurarea de activități economice din cauza stadiului avansat de deteriorare în care se află.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3654 secunde