Caravana BLOOD NETWORK ajunge la Constanţa! Donezi sânge şi intri gratuit la Neversea sau UNTOLD

827
Caravana BLOOD NETWORK ajunge la Constanţa! Donezi sânge şi intri gratuit la Neversea sau UNTOLD - caravana-1718363735.jpg

Articole recomandate

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea încep cea de-a 10 ediție a campaniei de donare de sânge BLOOD NETWORK, care la acest final de săptămână va ajunge în Constanța, în parcarea Kaufland, Blvd. 1 Decembrie 1918, nr. 21.


Cei care donează sânge la caravana mobilă sâmbătă, 15 iunie, și duminică, 16 iunie, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu pe reteaua.sieudonez.ro, primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024.

Donarea la caravana mobilă din parcarea Kaufland, Blvd. 1 Decembrie 1918, nr. 21, se face în limita capacității de recoltare.

Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să acceseze site-ul untold.com  sau  neversea.com, pentru a completa formularul de înscriere, să atașeze o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:

Pentru UNTOLD:  https://wkf.ms/446Npkn

Pentru Neverseahttps://wkf.ms/3vR9aYQ

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Neversea 2024 are loc între 4 și 7 iulie în Constanța.

UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4301 secunde