Ce cadouri mai cumpără românii de Moș Nicoale. Dulciurile nu mai sunt cap de listă

458
Ce cadouri mai cumpără românii de Moș Nicoale. Dulciurile nu mai sunt cap de listă - mos-1670004622.jpg
Ajutoarele lui Moş Nicolae au început să caute darul perfect pentru fiecare român, mai mic sau mai mare. Centrele comerciale au arătat ca nişte furnicare zilele acestea, potrivit Antena3


Românii au dat buzna în magazine pentru a cumpăra cadouri pe care să le pună în ghetuțe cu ocazia Sfântului Nicolae. Aceștia au străbătut în lung şi-n lat centrele comerciale în căutare de jucării, decoraţiuni, accesorii, produse de îngrijire sau chiar haine.


Nici anul acesta dulciurile nu mai sunt primele pe listă, părinții preferă să cumpere jucării sau haine pentru cei mici. Înainte de a cumpăra o jucărie, adulții trebuie să se asigure că acestea nu pun sănătatea copiilor în pericol. Cele mai sigure dintre ele sunt marcate cu simbolurile CE și au un număr unic de înregistrare.


Chiar și așa, inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor le sugerează părinților sa ceară bonul pentru că în cazul care vor să facă o sesizare privind calitatea produsului, vor avea nevoie de aceste documente fiscale pentru a dovedi tranzacția.

Pentru adulți, la mare căutare sunt cadourile practice. Românii cumpără pături călduroase sau papuci de casă pufoși, dar și lenjerie intimă. Într-un mall din Bucureşti, în faţa celui mai cunoscut magazin de lenjerie intimă din lume a fost o coadă de zeci de persoane.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1881 secunde