Circulația pe Transalpina se deschide pe 1 iunie

496
Circulația pe Transalpina se deschide pe 1 iunie - transalpina3-1717073043.jpg

Articole de la același autor

CNAIR a transmis că circulația rutieră pe Transalpina se deschide începând cu data de 1 iunie. Sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00 – 18:00.


„Se redeschide circulația pe Transalpina de pe data de 1 iunie 2024! În urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanții CNAIR (inclusiv de la DRDP Craiova și SDN Târgu Jiu), a fost luată decizia redeschiderii circulației rutiere pe Transalpina începând cu data de 1.06. 2024”, scrie pe Facebook Cristian Pistol, directorul CNAIR.


El precizează că sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00 – 18:00.


„În afara acestui interval orar accesul este interzis din cauze obiective care țin de specificul acestei zone montane aflate la mare altitudine. De asemenea limita de viteză pe acest sector de drum este de maximum 30 km/oră iar accesul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzis. Respectarea acestor restricții este obligatorie pentru evitarea unor evenimente periculoase și pentru deplasarea în condiții de siguranță”, precizează directorul CNAIR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4353 secunde