X

CNAIR a fost amendată pentru marcaje neconforme. Șoferii pot fi induși în eroare

186
CNAIR a fost amendată pentru marcaje neconforme. Șoferii pot fi induși în eroare - intersectieamendacnairprahova640-1696340593.jpg


Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au aplicat o amendă Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) din cauza marcajelor neconforme de pe DN 1B, care pot crea confuzie în rândul şoferilor.


Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii care desfăşurau activităţi de verificare a sistematizării rutiere pe DN 1B, la intersecţia cu DC 57, în comuna Bucov, au constat faptul că semnalizarea rutieră pe orizontală nu este conformă.


„Întrucât marcajele rutiere din zona în cauză pot crea confuzie în rândul participanţilor la trafic şi pot concura la mecanismul producerii de accidente rutiere de circulaţie, administratorul drumului a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor articolului 3, aliniatul 1 din RAOUG 195/2002 R- neasigurarea vizibilităţii drumului, cu amendă în valoare de 14.500 de lei", transmite IJP.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4997 secunde