Condițiile pentru reînnoirea contractelor de închiriere pentru locuințele din fondul locativ

222
Condițiile pentru reînnoirea contractelor de închiriere pentru locuințele din fondul locativ - x-afi-constanta-1707736784.jpg
Administrația Fondului Imobiliar (AFI) S.R.L. Constanța anunță chiriașii că reînnoirea contractelor de închiriere pentru locuințele din fondul locativ aflat în domeniul public și privat al municipiului Constanța se face numai după îndeplinirea anumitor condiții.

Astfel, potrivit prevederilor Regulamentului privind serviciul de administrare a domeniului public și privat al municipiului Constanța, prelungirea contractului de închiriere este condiționată de plata la zi a chiriei, a cotelor de contribuție la cheltuielile comune și a taxei de salubritate, precum și de plata tuturor obligațiilor fiscale datorate la bugetul local. De asemenea, o altă condiție necesară prelungirii contractului este aceea ca titularul și/sau membrii familiei să fi locuit efectiv în locuința închiriată cel puțin șase luni într-un an calendaristic.

Pentru informații suplimentare, AFI Constanța pune la dispoziția cetățenilor numărul de telefon de la Serviciul Administrare Imobile din cadrul AFI S.R.L. Constanța, 0241623340.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2387 secunde