X
X
Mai multe ştiri online:

Donatorii de sânge au primit vouchere şi abonamente la Neversea şi Untold

Ştire online publicată Miercuri, 16 Septembrie 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Sursa foto: Republica
Donatorii de sânge au primit vouchere şi abonamente la Neversea şi Untold - neverseasursarepublica-1600195996.jpg
Ca şi în anii anteriori, şi în acest an, campania „Blood Network” a avut un real succes, chiar dacă s-a desfăşurat în contextul pandemic actual. În cele din urmă, peste 4.300 de vieţi din România au fost salvate după ce peste 1.450 de persoane au donat sânge prin campania amintită. Aceasta a fost lansată de organizatorii Untold şi Neversea, două dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

Această campanie de donare de sânge, ajunsă la cea de-a şasea ediţie, s-a desfăşurat în perioada 8 august şi 13 septembrie, în toate centrele de transfuzii din ţară, în condiţii de siguranţă. „În total, în acest an dificil, în care spitalele s-au luptat cu virusul SARS-CoV-2, dar şi cu o criză de sânge, peste 1.450 de persoane au intrat în reţeaua Blood Network să facă o faptă bună şi să îşi ajute semenii. Astfel s-au colectat peste 650 litri de sânge, care au salvat peste 4.300 de bolnavi din toată ţara”, au precizat reprezentanţii festivalurilor.

În plus, fanii care au donat sânge în timpul săptămânii au primit, la alegere, un voucher valoric de 10 euro, pentru achiziţionarea unui abonament la Untold 2021, sau un voucher valoric de 20 de euro, pentru achiziţionarea unui abonament la Neversea 2021. Totodată, cei care au donat sânge în zilele de week-end şi s-au înscris în reţeaua „Şi eu Donez” au primit, la alegere, un bilet de o zi la Untold 2021 sau Neversea 2021 şi un voucher de cumpărături de 100 de lei, din partea Kaufland România.

În plus, organizatorii celor două mari festivaluri de muzică din Europa au făcut apel şi la pacienţii vindecaţi de Ccoronavirus, să doneze plasmă pentru a salva vieţile celor care luptă cu acest virus şi sunt în stare critică la ATI. Oamenii s-au mobilizat şi cei mai mulţi donatori de plasmă au fost în Bucureşti. Fiecare donator a primit un bilet de o zi la Untold 2021 sau Neversea 2021 şi un voucher de cumpărături de 100 de lei, din partea Kaufland România.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31470 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3938 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1474 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1258 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.422 secunde