Fântânile arteziene se întorc în administrarea primăriei, pentru a fi reparate

296
1
11 fântâni arteziene ale municipiului Constanţa revin în administrarea autorităţilor locale după ce, mai bine de trei ani, au fost îngrijite de compania de apă RAJA SA.

Consilierii locali constănţeni vor vota vineri, 29 octombrie, în cadrul şedinţei ordinare lunare, revocarea dreptului de administrare al SC RAJA SA asupra unor fântâni arteziene, bunuri care aparţin domeniului public/privat al municipiului Constanţa.

Este vorba despre fântâna din zona Oxford – Păpădia, fântâna din parcul de la Far, fântâna de la Policlinica II, cea din parcul de la Gară, cea din faţa Teatrului „Oleg Danovski”, cea din zona Miga, lângă Muzeul de Artă, fântâna din zona Dacia, precum şi bazinul ornamental Meridian, bazinul ornamental Sulina şi bazinul de apă din parcul de la Casa de Cultură.

Retragerea dreptului de administrare al SC RAJA SA este necesară pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii, reabilitare şi modernizare a fântânilor respective, iar propunerea din raportul semnat de arhitectul şef al municipiului, Dan Petre Leu. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.4468 secunde