Femeile ar putea primi tichete cadou de la angajatori, de 8 Martie

334
Femeile ar putea primi tichete cadou de la angajatori, de 8 Martie - x-tichete-8-martie-1708631247.jpg

Articole de la același autor

Cu ocazia zilei de 8 Martie, femeile ar putea primi tichete cadou din partea angajatorilor, în valoare de 300 de lei. Acordarea tichetelor cadou de 8 Martie devine o modalitate importantă prin care angajatorii români pot recunoaște și aprecia contribuția femeilor la succesul organizațiilor lor.

Ziua Internațională a Femeii este sărbătorită anual pe 8 martie și reprezintă un moment important pentru a celebra realizările femeilor din întreaga lume, precum și pentru a reflecta asupra luptei continue pentru egalitatea de gen și drepturile femeilor. În România, această zi este marcată nu doar în plan personal, ci și la locul de muncă, unde angajatorii au oportunitatea de a demonstra aprecierea și recunoașterea față de contribuția femeilor prin acordarea tichetelor cadou.

Începând cu regulile reglementate acum doi ani, angajatorii români au avut posibilitatea de a oferi vouchere cadou cu o valoare maximă de 300 de lei pentru fiecare angajată, fără a fi supuse impozitului pe venit sau contribuțiilor sociale obligatorii conform Codului fiscal. Majorarea plafonului, de la 150 la 300 de lei, a fost efectuată pentru a face tichetele mai atrăgătoare și mai benefice pentru angajați și angajatori. Decizia de a oferi tichete cadou de 8 martie nu doar încurajează un mediu de muncă pozitiv și aprecierea reciprocă, ci și subliniază angajamentul față de egalitatea de gen și recunoașterea valorii femeilor la locul de muncă.

În afară de tichetele cadou, mulți angajatori oferă și o zi liberă tuturor angajatelor în ziua de 8 Martie, oferindu-le astfel posibilitatea de a se relaxa și de a se bucura de timpul liber alături de familie și prieteni.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3464 secunde