Femeile au ajuns să se bată pe această meserie de bărbaţi! Salarii de 10.000 de lei pe lună!

399
2
Femeile au ajuns să se bată pe această meserie de bărbaţi! Salarii de 10.000 de lei pe lună! - bani-1664556644.jpg
Tot mai multe femei vor să devină tractoriste, fie pentru că a devenit o meserie bine plătită, fie pentru că agricultorii nu găsesc bărbaţi dispuşi să le are pămânul!


Femeile au ajuns să se bată pe această meserie de bărbaţi! Direcția pentru Agricultură Județeană (DAJ) Iași a organizat cursuri la care s-au înscris foarte multe femei. Una dintre absolventele cursului de tractorist este Monica Balla, care se ocupă împreună cu familia de 5,7 hectare cu lavandă, în comuna Românești, Iași.


„Lucrăm în agricultură și, pentru că este nevoie de cineva care să lucreze pământul, am făcut cursurile de tractorist. Cine se ocupă de plantație se ocupă, de obicei, de tot ce înseamnă partea de agricultură. Nu a fost greu deloc să învăț această meserie. Eu mă urc pe tractor și fac toate lucrările. E la fel ca în orice meserie. Și femeile pot să conducă tractorul”, a declarat Monica Balla.
Comentează știrea

CristaN
30 septembrie
Mercerie masculină?

Și de ce conducerea tractorului ar trebui sa fie o meserie exclusiv masculină? Pornește cu testosteron sau am rămas in patriarhat?

CristaN
30 septembrie
Meserie...

*rectific "meserie" ????????

Răspuns la: Mercerie masculină?
Adăugat de : CristaN, 30 septembrie
Și de ce conducerea tractorului ar trebui sa fie o meserie exclusiv masculină? Pornește cu testosteron sau am rămas in patriarhat?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2748 secunde