IARNA LA CONSTANȚA. Se acționează cu material antiderapant! Cum se circulă, pe drumurile din județ

435
2
IARNA LA CONSTANȚA. Se acționează cu material antiderapant! Cum se circulă, pe drumurile din județ - iarnacta-1674889299.jpeg
Cum este și normal pentru această perioadă, iarna și-a intrat în drepturi și la Constanța. 


În partea de vest a județului Constanța sunt precipitații sub formă de ninsoare și rafale de vânt. Echipele RAJDP au acționat cu material antiderapant încă din cursul nopții.

Se acționează și la această oră și se va acționa și pe timpul zilei pentru a menține drumurile practicabile pe toate sectoarele.

Pe toate drumurile județene se circulă acum în condiții de iarnă.

"Recomandăm participanților la trafic să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo și să nu se deplaseze decât dacă mașinile sunt pregătite pentru sezonul rece.", transmit autoritățile. 


Comentează știrea

Mihai
28 ianuarie
Mai e mult pana departe

Dati-i cu sare , ca a intepenit in depozite de atata timp...

Therese Poulain
29 ianuarie
Oferta de împrumut

Societate financiară specializată în toate domeniile de împrumut. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Vă rugăm să ne contactați pentru satisfacție:: Email: poulaintherese4@gmail.com

Pagina a fost generata in 0.7038 secunde