Lucrări RAJA. Localităţile Tortoman şi Cernavodă, afectate de lipsa apei potabile

182
Lucrări RAJA. Localităţile Tortoman şi Cernavodă, afectate de lipsa apei potabile - xlocalitatiletortomanu-1670589344.jpg
Două localităţi din judeţul Constanţa vor fi private de apă potabilă la robinete, motivul fiind racordarea la sistemele centralizate a unor noi conducte de alimentare cu apă.


Astfel, luni, 12 decembrie 2022, în intervalul orar 08.00 – 16.00, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din orașul Cernavodă și în localitatea Tortoman, județul Constanța, pentru racordarea la sistemele centralizate a unor noi conducte de alimentare cu apă.


Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Victoriei, Prelungirea Seimeni, Independenței, Tudor Vladimirescu, Tudor Stavru, Ioachim Ionașcu, străzile adiacente acestora, Spitalul Orășenesc din Cernavodă și toți utilizatorii din localitatea Tortoman.


Investițiile fac parte din Contractul de lucrări - CL24 - Rețele apă Cernavodă, Faclia și Tortoman. Aducțiuni Faclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă, în valoare de aproximativ 56 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).


„Le cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului împreună cu formațiile de lucru ale RAJA vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, transmit reprezentanţii RAJA.


Pagina a fost generata in 0.2904 secunde