O nouă trecere de pietoni pe strada Unirii

234
2
O nouă trecere de pietoni pe strada Unirii - x-lucrari-1680000544.jpeg
La acest moment, Primăria Municipiului Constanța a finalizat lucrările de amenajare a trecerii de pietoni situate pe strada Unirii, în apropiere de intersecția cu strada Muncel. Menţionăm că măsura înființării acestei treceri de pietoni a fost adoptată de Comisia de Circulație, în urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc și tranzitează zona, fiind avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța - Serviciul Rutier. În prezent, echipele Confort Urban au aplicat marcajele transversale și au montat indicatoare rutiere. Ca urmare, conducătorii auto sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Comentează știrea

townkat
28 martie
pe-trecerea de pietoni

daa, sigur la cererea cetatenilor, exact de-aia au facut-o in mijlocul segmentului in loc sa o faca la colt cum se face orice trecere logica, si bine ca au blocat absolut toate locurile de parcare la cererea tuturor conducatorilor auto probabil... nici nu e vre-un sabotaj la Mega Image care probabil nu au dat vre-o spaga (cu victime colaterale toti rezidentii de pe strazile adiacente unde se va muta fluxul si se va parca plus clientii care folosesc auto a carora viata a devenit mai grea, adica cei pe care autoritatile ar fi trebuit sa ii serveasca). dupa mine asta e de DNA, macar de s-ar sesiza..

Constateanul dezamăgit
30 martie
Exemplu de incompetenta

A fost amenajată o trecere de pietoni inutila, având o alta trecere de pietoni la circa 50 de metri și au fost anulate toate locurile de parcare situate langa mezinul Mega Image. Un exemplu de incompetenta și lipsa de rațiune. Ar trebui sa urmeze demisia primarului!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3854 secunde