ORE ÎNTREGI FĂRĂ CURENT ELECTRIC! Ce zone sunt afectate

500
ORE ÎNTREGI FĂRĂ CURENT ELECTRIC! Ce zone sunt afectate - curent-1675613569.jpg
În ultima perioadă, E-Distribuţie Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare. Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Luni, 6 februarie, vor rămâne fără curent electric, între orele 10:00-15:00, consumatorii din localităţile Coroana, Vâlcelele și Cotu Văii, cu IAS Darabani.

În municipiul Constanţa, vor fi afectaţi până la ora 16:30, locuitorii din zona KM 5, cu străzile: Lucernei, Pelinului, Cimbrului, Rugului, Şofranului, strada Industrială nr. 6. Tot în municipiul Constanţa, nu vor avea curent electric în locuințe persoanele care au domiciliul pe străzile Brest, Paris, Praga, Sofia și stația Pompare Apă RAJA - Cartier Boreal.

Fără lumină vor sta şi locuitorii oraşului Năvodari, respectiv cei de pe străzile Plopilor, Albatros, Meduzei și Albinelor. Întreruperile sunt valabile până la ora 15:00. În aceeaşi situaţie se vor afla şi cei din localitatea Topraisar, cu UM 1737, respectiv cartier incinta UM, până la ora 16:30. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2473 secunde