Primăria din România care îi scutește pe locuitori de drumuri și cozi. Soluția modernă găsită de autorități

188
Primăria din România care îi scutește pe locuitori de drumuri și cozi. Soluția modernă găsită de autorități - primarie3-1653061382.jpg
Primăria Tâșnad din Satu Mare a găsit o soluție modernă care îi scutește pe locuitorii orașului de cozi uriașe. Este vorba despre un serviciu public Docubox, prin care oamenii pot transmite sau primi diverse documente de la primărie, la orice oră din zi sau din noapte, prin intermediul unei căsuțe poștale inteligente amplasate la intrarea în clădirea instituției, potrivit Antena3.ro

Sistemul Docubox implementat de Primăria Tâșndat reprezintă un serviciu care conectează cetățenii și instituția Primăriei, fără a mai merge la ghișeu sau a sta la coadă. Sistemul este asemănător cu EasyBox. Pentru a putea utiliza acest serviciu cetățenii trebuie să își creeze un cont online pe site-ul instituției.

„Am lucrat și în privat și mi se părea tot timpul că atunci când ajungi într-o instituție publică trebuie să-ți rupi din timpul tău de lucru ca să ajungi să-ți rezolvi anumite documente. De atunci mi-am dorit să ușurez interacțiunea dintre cetățeni și primărie.”, spune primarul.

După ce au completat online un formular, locuitorii vor fi notificați când pot depune sau ridica documentele în original de la căsuța poștală inteligentă, utilizând un cod numeric sau un cod QR.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3537 secunde