Răsturnare de situaţie! Reacţie de ultim moment de la Autoritatea Navală Română, vizavi de "poluarea" de pe Marea Neagră

3883
1
Răsturnare de situaţie! Reacţie de ultim moment de la Autoritatea Navală Română, vizavi de

Articole de la același autor

Reprezentanții Autorității Navale Române au venit cu clarificări importante în ceea ce privește presupusa poluare în Marea Neagră.
Într-o postare pe Facebook, Adrian Bîlbă a prezentat imagini și filmări cu o posibilă și presupusă poluare.


„Dorim să aducem la cunoștința publicului că aceste afirmații sunt complet nefondate și dăunătoare, reprezentând o încercare gravă de dezinformare. Imediat după apariția acestor imagini în spațiul public, Autoritatea Navală Română, prin Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), sub coordonarea MRCC (Maritime Rescue Coordination Centre), a demarat verificări amănunțite pentru a stabili veridicitatea informațiilor prezentate. În urma acestor investigații s-a constatat că ceea ce domnul Bîlba a prezentat ca fiind poluare reprezintă posibile reziduuri de cereale. Totodată ANR a informat și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral despre această situație”, spun reprezentanții ANR.


Autoritatea Navală Română își reafirmă angajamentul față de protejarea mediului marin și face un apel către toate persoanele publice și specialiștii din diverse domenii să manifeste responsabilitate și să evite răspândirea de informații eronate care pot induce panică și confuzie în rândul cetățenilor.


„ANR îi îndeamnă pe toți cetățenii să colaboreze direct cu autoritățile competente în caz de observare a unor posibile urme de poluare. Este esențial ca orice suspiciune de poluare să fie raportată imediat către Autoritatea Navală Română la numărul de telefon 0800 500 100 (tasta 3- aspecte legate de siguranța navigației) sau la numărul unic de urgenta 112, pentru a se putea efectua o evaluare promptă și corectă a situației”, încheie sursa citată.


Comentează știrea

Willy
19 iunie

Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---- https://use.my/arctrum

Pagina a fost generata in 0.4578 secunde