Rompetrol oferă un loc de joacă comunității din Corbu

3240
Rompetrol oferă un loc de joacă comunității din Corbu - locdejoacaparcultineretuluicomun-1713776022.jpg

Articole recomandate

Rompetrol a amenajat în Parcul Tineretului din comuna Corbu, județul Constanța un loc de joacă dedicat copiilor comunei cu 6000 de locuitori.

Prin aceasta achiziție Rompetrol oferă comunității o suprafață de peste 300mp, echipată cu dispozitive de joacă de înaltă calitate - bănci, tobogane, leagăne, balansoare și alte ansambluri amplasate pe suprafețe pavate cu dale cauciucate elastice, garantând siguranță și confort utilizatorilor. Noile locuri de joacă respectă cele mai înalte standarde impuse de legislația în vigoare.

“În regiunea Dobrogea, Rompetrol se implică în proiecte de responsabilitate socială în domeniile sănătate, educaţie, protecţia mediului, cultură, iar prin acest proiect comunitar ne dorim sa contribuim la dezvoltarea sustenabilă a comunei Corbu, prin îmbunătățirea gradului de confort pentru locuitorii săi.” Florian Pop, director general Rompetrol Rafinare

„Dezvoltarea durabilă, de care locuitorii comunei Corbu au nevoie, poate fi realizată doar prin eforturile administrației și prin implicarea activă a partenerilor, a mediului de afaceri. Apreciem sprijinul permanent al Rompetrol față de comunitatea noastră” - Lumînare Vasile, primarul comunei Corbu.

În ultimii ani, Rompetrol a susținut comunitatea din județul Constanța cu echipamente medicale furnizate Spitalului Clinic de Urgență Constanța, Centrului Multifuncțional de Sănătate Năvodari, și centrului de sănătate din comuna Corbu. Cabinetul medical din Corbu a fost reabilitat de primărie şi dotat în ultimii ani de Rompetrol cu paturi, ecograf portabil, monitor funcţii vitale, defibrilator, tărgi, concentrator oxigen, aparate EKG, sterilizator și echipamente oftalmologice.

Platforma Petromidia reprezintă un pilon economic esențial pentru regiune, fiind un angajator de top al județului Constanța și un mare contribuabil la bugetul local. Cu 2000 de colegi care lucrează pe platformă, din care aproximativ 100 locuiesc în comuna Corbu, Rompetrol este un investitor constant și un partener de încredere pentru comunitățile din zonă.

Urmărește proiectele de implicare în comunitate ale Rompetrol pe: Facebook, Instagram, Youtube, și mobile app (Rompetrol GO).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5943 secunde