Schimbări pe Aeroportul Otopeni din 1 martie. Anunţul Companiei Aeroporturi Bucureşti pentru toţi românii

529
Schimbări pe Aeroportul Otopeni din 1 martie. Anunţul Companiei Aeroporturi Bucureşti pentru toţi românii - porti-otopeni-1709300753.jpg

Articole de la același autor

Porțile de control automat la frontieră (ABC) de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București vor fi relocate de la Plecări Internaționale la viitorul flux de Plecări non-Schengen.


"În continuarea măsurilor luate pentru implementarea fluxurilor Schengen / non-Schengen la Aeroportul Internațional Henri Coandă București, începând de vineri, 1 martie 2024, porțile de control automat la frontieră (ABC - automatic border control) vor fi relocate de către Inspectoratul General al Poliției de Frontieră de pe actualul flux de Plecări Internaționale pe viitorul flux de Plecări non-Schengen", a anunţat, vineri, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).


Temporar, capacitatea de procesare va fi redusă.


"CNAB și Poliția de Frontieră depun toate eforturile pentru a minimiza disconfortul pasagerilor în luna martie, când se finalizează reconfigurarea Schengen a terminalelor Aeroportului Henri Coandă", mai precizează sursa citată.
De asemenea, și pe fluxul de Sosiri Internaționale capacitatea de procesare va fi temporar redusă, ca urmare a lucrărilor de relocare a unor ghișee de control de frontieră către noul flux non-Schengen.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3083 secunde