Şi amendat, şi lăsat fără autoutilitară! Păţania unui bărbat prins în timp ce arunca gunoaie, la Constanţa

219
Şi amendat, şi lăsat fără autoutilitară! Păţania unui bărbat prins în timp ce arunca gunoaie, la Constanţa - xsiamendatsifaraautoutilitara-1660650576.jpg
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au depistat, pe strada Crișului din Constanța, un bărbat, în timp ce arunca dintr-o mașină deșeuri provenite din construcții.


Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021.
De asemenea, bărbatul a rămas și fără autoutilitara care i-a fost confiscată de polițistii locali din cadrul Direcției generale Poliția Locală.


„Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale. Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor poate produce consecințe greu de remediat, iar recuperarea unui sol contaminat poate dura până la 30 de ani. Semnalați cu încredere aceste fenomene antisociale la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, este apelul autorităţilor din Constanţa.


Pagina a fost generata in 0.6481 secunde